Wednesday, July 14, 2010

CANTIKKAN.. KAN.. KAN...

15HB JULAI 2010 - KHAMIS


Cantikkan tempat ni.. Emm.. Reflect.. macam cermin je gayanya.. Dengan awan kebiruan yang indah menawan...Cool... betul-betul menarik minat aku untuk melihat sendiri tempat ni suatu hari nanti...

InsyaAllah, ada kelapangan nak je aku gi.. Tak jauh pun.. Kat Gold Coast je.. Sebelum puasa ni aku mesti pi melihat sendiri.. gi ke "GOLDEN PLAM TREE at GOLD COAST, SEPANG, MALAYSIA".. di mana gambar ini di ambil.

To Jun my dear freind :
"Excellent job.. you memang pandai tangkap gambar le.. Cantik betul view ni.. i like it "

Jun kawan i ni, i kenal masa kat Bakelalan. Memang phoyographer pun dia. Banyak gambar cantik-cantik yang telah ditangkap. Gambar kat atas tu, salah satu yang berjaya menarik perhatian aku....

2 comments:

  1. Safiah...
    He..he.... cantik...
    pergi jangan tak pergi...

    ReplyDelete
  2. Keindahan alam ciptaan Illahi..

    ReplyDelete