Tuesday, October 20, 2009

MENYESAL



18HB oktober 2009


Ari ni aku letih sangat.. seawal pagi aku ke Shah Alam hantar Amar & Aiman (anak my sis kak chik) balik umah dia. Pas tu terus ke Pasar Pagi Shah Alam. Beli Inner & tudung. Aku ditemankan dik Anis & Talqif (anak my sis Ateh Rubiah). Emm... ari ni baru aku tau short form nama si Anis ni "AIS - Anis Irdina Syakira". Kelakau la pulak rasanye.. Tu pun setelah dia nak buat "tag nama". Aku belanja.

Balik terus ambik si merah (anak adik lelaki aku Boy). Mak bapak nak buat tesis, anaknye aktif sesangat so ambik la dia bela jap. Petang, gi hospital.. mungkin sebab terlalu letih dua tiga hari ni, aku tak pasal-pasal marah kat si Talqif tu.. Bukan tu je, aku leh hantar sms yang melukakan ati orang yang menerimanye. Sms tu biasa je, tapi aku je yang rasa tak sedap ati. Pas tu aku menyesal. Menyesal menyesal.. Tak guna dah kan.. benda dah jadi.. Tu la ayang lain kali hati hati sikit...


Ni la Humairah Darwisah yang aku lebih suke panggil MERAH

4 comments:

  1. Comel nyer Merah, macam anak hindustan lak ;)

    ReplyDelete
  2. Yang penting mak ayang dia laggggggggggggiiiiiiiii comel...

    ReplyDelete
  3. Woi mak yang, bila nak update lagi nih....

    ReplyDelete